Dripping dead

 
Detta var något jag gjorde med en bläckpenna under en lektion i skolan för ett tag sedan. Kanske inte det mest lyckade teckningen, men jag gillar den. Funderar på att göra den på promarker papper och färglägga och så vidare, men just nu har jag en annan skiss som jag ska göra samma sak med, så, vi får se när det blir.
 

Fuck

 
 
En pågående teckning. Jag blev ganska nöjd med skuggning och veck på denna, dock så är den inte klar ännu. Jag funderar på att göra något mer, mer detaljerat.
 

Broken fantasy - 2

 
Så, detta är hur långt jag kommit på målingen hittils. Jag har en hel vänster sida att måla mer på, så det ska bli spännande att se vad jag kan få till. Sedan funderar jag på att lägga en blanding av rosa- och silvergiltter innerst vid de rosa blommbladen.
 

Broken fantasy

 
Detta är en målning jag arbetar med. Detta är endast en liten bit av den och den är långt ifrån klar. Jag målade i vattenfärg och utan vidare skisser. Och dessa är även mina nya vattenfärger, så jag har inte målat med dem tidigare. Men hittils är jag riktigt nöjd. 
 

Hiding in the dark

 
Något jag arbetat med under tråkiga lektioner i skolan. Allt fler detaljer och veck ska tillkomma innan färgpennorna kommer fram. Önskar att jag kunde färglägga med promarkers, men det är skisspapper och de kommer bara börja blöda. Så jag får se vad jag väljer.